Add :   Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë

 Rruga " Rruga "Arbënor e Astrit Dehari” p.n.

 Lagja Spitalit 10000 Prishtinë

+381 (0)38 200-36548

E-mail : infoarbk@rks-gov.net

Zyrtar përgjegjës për sinjalizim në ARBK

Florije Lecaj