Feniks SH.P.K.

Emri i biznesit Feniks SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70481194
Numri fiskal 601003792
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 11/03/2008
Komuna Vushtrri
Adresa Vushtrri, , Veslli Kllark
Telefoni 044/495-495
E-mail ///
Kapitali 6,000.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 23/12/2016
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
"feni komerc" d.o.o. 051-0- reg-08-000144 3,000.00€ 50.00%
Ahmet Zariqi 3,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1073 Prodhimi i makaronave, shpagetave dhe produkteve të ngjashme nga mielli Primarë
1031 Përpunimi dhe konservimi i patates Sekondarë
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Tjera
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Tjera
6810 Blerja dhe shitja e patundshmërisë personale Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Tjera
1082 Prodhimi i kakaos, çokollatës dhe ëmbëlsirave Tjera
1086 Përpunimi i ushqimeve të homogjenizuara dhe ushqimeve dietike Tjera
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Tjera
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Tjera
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4614 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e makinerive, pajisjeve industriale, anijeve dhe aeroplanëve Tjera
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera
4636 Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tjera
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera