World Beton Company SH.P.K.

Emri i biznesit World Beton Company SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70238765
Numri fiskal 600366878
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 01/03/2005
Komuna Vushtrri
Adresa Vushtrri, , Dëshmorët e Kombit
Telefoni 044-502'465
E-mail ///
Kapitali 6,000.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 10/10/2013
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Maxhuni Drejtor.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Maxhuni 6,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0812 Nxjerrja e zhavorrit dhe rërës, nxjerrja e argjilës dhe kaolinit Primarë
2369 Prodhimi i artikujve të tjerë prej betonit, llaçit dhe çimentos Sekondarë