A.M. ÇYÇAVICA 99 B.I.

Emri i biznesit A.M. ÇYÇAVICA 99 B.I.
Emri tregtar Automekanik ÇYÇAVICA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811808718
Numri i biznesit 80203802
Numri fiskal 600862933
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/09/2000
Komuna Vushtrri
Adresa Stanofc i Epërm
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Musa Aliu Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Musa Aliu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë