Redoni B.I.

Emri i biznesit Redoni B.I.
Emri tregtar N.T.SH. '' Redoni "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80005865
Numri fiskal 600149216
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 18/05/2000
Komuna Vushtrri
Adresa Vushtrri, , Dëshmorët e Kombit
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 30/04/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Maxhuni Drejtor & Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Maxhuni %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5158451 Njësia Nr. 2 Prishtinë, Prishtinë
2 5227305 Njësia Nr. 1 Vushtrri, Vushtrri

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4939 Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera