SHPENDI B.I.

Emri i biznesit SHPENDI B.I.
Emri tregtar N.T. " SHPENDI "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71118789
Numri fiskal 601195086
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 24/12/2014
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Hamzë Jashari 40/2
Telefoni 044 159 595
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 30/03/2016
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Spahiu Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Spahiu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Primarë
1723 Prodhimi i materialit prej letrës për zyre Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
5819 Aktivitetet e tjera botuese Tjera
1814 Libërlidhja dhe shërbime të ngjashme Tjera
1813 Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Tjera
1812 Shtypje të tjera Tjera
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tjera
4759 Tregtia me pakicë e mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë, në dyqane të specializuara Tjera
1811 Shtypja e gazetave Tjera