Edon Gafuri B.I.

Emri i biznesit Edon Gafuri B.I.
Emri tregtar NT Autodekor Gafuri
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810201012
Numri i biznesit 71108147
Numri fiskal 600956843
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 11/11/2014
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Besnik Lajqi nr.78
Telefoni 049247101
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Edon Gafuri Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Edon Gafuri %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Sekondarë