Sadije Mustafa B.I.

Emri i biznesit Sadije Mustafa B.I.
Emri tregtar D.P.Z. Sallon Ondulimi ,,Leta"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810663791
Numri i biznesit 70443384
Numri fiskal 600459318
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 02/08/2007
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, P.n., Pjetër Bogdani
Telefoni 044/121-018
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sadije Mustafa Agj. e Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sadije Mustafa 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë