Valon H. Kastrati B.I.

Emri i biznesit Valon H. Kastrati B.I.
Emri tregtar N.P. " Kastel - ING "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810200931
Numri i biznesit 71100804
Numri fiskal 601175385
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 20/10/2014
Komuna Prizren
Adresa Prizren, , Lagja Arbana
Telefoni 044/ 119 993 029 41 510
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Kastrati AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Kastrati %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Primarë
4321 Instalime elektrike Sekondarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera