ARD FRIGO SH.P.K.

Emri i biznesit ARD FRIGO SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810191932
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 28/01/2019
Komuna Podujevë
Adresa Podujevë, Skenderbeu
Telefoni 044/377-422
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Muçiqi Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Muçiqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Primarë
9523 Riparimi i këpucëve dhe artikujve prej lëkurës Sekondarë
2751 Prodhimi I pajisjeve elektrike shtëpiake Tjera