D.P.Z. AUTO SERVIS " EMPRAJON "
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70651874
Nr Fiskal 600445581
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2010.03.22
Data e Aplikimit 2010.03.22
Komuna Klinë
Adresa
Telefoni 044 329 155
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Skender Gashi Agj. i regj.
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Skender Gashi %
Aktivitet/et
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë