Fejsal Marevci B.I.

Emri i biznesit Fejsal Marevci B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " Sanyo "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810640624
Numri i biznesit 80071817
Numri fiskal 600542098
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/06/2000
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, Dëshmorët e Kombit nr.44
Telefoni 044-224-339
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Marevci Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Marevci %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Primarë