Haxhi Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Haxhi Krasniqi B.I.
Emri tregtar D.P.SH."AS-Krasniqi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810632168
Numri i biznesit 70093866
Numri fiskal 600082820
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 20/02/2004
Komuna Suharekë
Adresa Suhareka, , Brigada 123
Telefoni 044/260297
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Krasniqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë