Haxhi R. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Haxhi R. Krasniqi B.I.
Emri tregtar N.P.H. "Oxygene"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810239617
Numri i biznesit 70271482
Numri fiskal 600008066
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 6
Data e regjistrimit 27/05/2005
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, 127, Mithat Frashëri
Telefoni 0390-29-095
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Krasniqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Sekondarë