Pizza Export O.P.

Emri i biznesit Pizza Export O.P.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Ortakëri e përgjithshme
Numri unik identifikues 811780247
Numri i biznesit 70335730
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 22/02/2006
Komuna Skenderaj
Adresa Skenderaj, P.n., Sheshi Adem Jashari
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Murat Mecini 00.00€ 0.00%
Avdi Tahiraj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5530 Kampingjet, parqet me mjete rekreative dhe me rimorkio Primarë
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Sekondarë