DPT Carla - Pitti B.I.

Emri i biznesit DPT Carla - Pitti B.I.
Emri tregtar DPT,, Carla - Pitti"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811774779
Numri i biznesit 70260201
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 25/04/2005
Komuna Prizren
Adresa Prizren, 38, Shëshi i Shadërvanit
Telefoni 044/191-095
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbonë Berisha Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbonë Berisha 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Primarë