Visar B. Gashi B.I.

Emri i biznesit Visar B. Gashi B.I.
Emri tregtar N.T. " Big Brother Centrum "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810602012
Numri i biznesit 70357609
Numri fiskal 600152532
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 12/05/2006
Komuna Prizren
Adresa Prizren, , Dardania
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Gashi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Primarë
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Sekondarë
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Tjera