Fejsal Mazllami B.I.

Emri i biznesit Fejsal Mazllami B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Fejsal "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810601048
Numri i biznesit 70338581
Numri fiskal 600122593
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 03/03/2006
Komuna Prizren
Adresa Prizren, WILLIAM WALKER P.NR.
Telefoni 045/556-446
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fejsal Agj. regj. AGJ. REGJ.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fejsal Mazllami 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë