N.T. "ALISA"
Lloji Biznesit Biznes individual
Nr Regjistrimit 70755335
Nr Fiskal 600705935
Nr Cerfitikues KTA
Nr Punëtorëve 1
Data e konstituimit 2011.06.03
Data e Aplikimit 2011.06.03
Komuna Kaçanik
Adresa
Telefoni 044/649-598
E-mail
Kapitali
Statusi ne ARBK Aktiv
Statusi në ATK //
Personat e Autorizuar
Florim Krasniqi Agjent i Regjistruar
Nr Emri Mbiemri Kapitali %
1 Florim Krasniqi %
Aktivitet/et
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Sekondarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera