Visarii B.I.

Emri i biznesit Visarii B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " Visarii "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70180614
Numri fiskal 600503751
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 23/08/2004
Komuna Prizren
Adresa Prizren, De Rada
Telefoni 044/291-332
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Krasniqi Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9522 Riparimi i pajisjeve elektroshtëpiake dhe pajisjeve për shtëpi dhe të kopshtarisë Primarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Sekondarë