Shengyl Topalli B.I.

Emri i biznesit Shengyl Topalli B.I.
Emri tregtar Dyqani i Pavarur Tregtar " Schwarzkopf "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810592114
Numri i biznesit 70011827
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/04/2003
Komuna Prizren
Adresa Prizren, 143, Adem Jashari
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Shengyl Thaqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shengyl Topalli 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Primarë