Primo Flex SH.P.K.

Emri i biznesit Primo Flex SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810128711
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 30/05/2018
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Zona Idustriale, rr. Kombëtarja 2014, pn
Telefoni +38349221383
E-mail primoflex@gmail.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Gjikolli Drejtor & Person i autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Naser Gjikolli 500.00€ 50.00%
Negjdet Gjikolli 500.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5207819 Njesia Nr.1 Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
3103 Prodhimi i dyshekëve Primarë
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Sekondarë
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
1399 Prodhimi i tekstileve të tjera p.k.t Tjera
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera