Esa Ing SH.P.K.

Emri i biznesit Esa Ing SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810127226
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 25/05/2018
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Dubovë e Madhe
Telefoni 044136658
E-mail ///
Kapitali 50,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Spahijaj Drejtor & Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Spahijaj 50,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4329 Instalime të tjera ndërtimore Sekondarë
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
7111 Aktivitetet e arkitekturës Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
0811 Nxjerrja e gurit dekorativ dhe të ndërtimit, gurit gëlqeror, gjipsit, shkumësit dhe rrasave Tjera
2361 Prodhimi i produkteve prej betonit për qëllime ndërtimi Tjera
2362 Prodhimi i produkteve prej llaçit për qëllime ndërtimi Tjera
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Tjera
2370 Thyerja e gurit, formësimi dhe dhënia e formës përfundimtare Tjera
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Tjera