D.P.T. ALO B.I.

Emri i biznesit D.P.T. ALO B.I.
Emri tregtar Dyqani i pavarur tregtar Alo
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811764291
Numri i biznesit 80261268
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 03/10/2000
Komuna Prizren
Adresa Prizren
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Shengyl Karaabo Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shengyl Karaabo %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Primarë