MEDIDENTAL SH.P.K.

Emri i biznesit MEDIDENTAL SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810118316
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 27/04/2018
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Beteja e Loxhes nr.22
Telefoni 044-125-120
E-mail ///
Kapitali 110,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Milot Carabregu Drejtor & Agjent i regjistruar
Lendita Islami nallbani Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Milot Carabregu 55,000.00€ 50.00%
Lendita Islami nallbani 55,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5208408 Njesia Medidental Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4774 Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara Primarë
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Sekondarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera