NEXHMEDINI B.I.

Emri i biznesit NEXHMEDINI B.I.
Emri tregtar D.P.T. "NEXHMEDINI"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80229518
Numri fiskal 600089488
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/09/2000
Komuna Prizren
Adresa Prizren, 2, Ismail Qemali
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 29/05/2017
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Arifaj AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Arifaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Sekondarë