LONI - A SH.P.K.

Emri i biznesit LONI - A SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810116758
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 24/04/2018
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, Nr.15, Rexhep Bislimi
Telefoni 044 201 885
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Koxha Agj. i Regj.
Arsim Koxha Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Koxha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë