Kooperativa Bujqësore Prizrencoop K.B.

Emri i biznesit Kooperativa Bujqësore Prizrencoop K.B.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Kooperativa Bujqësore
Numri unik identifikues 810575318
Numri i biznesit 80225768
Numri fiskal 600532312
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 16
Data e regjistrimit 04/09/2002
Komuna Prizren
Adresa Prizren
Telefoni 41-450 029 41296
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Hajrulla Hoxhaj Anëtar
Miftar Bytyqi Anëtar
Pelivan Gashi Anëtar
Zejnel Gashi Kryetar i Kooperativës me autorizime sipas Statutit
Ismet Gashi Drejtor
Feride Halimi Anëtare

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Hajrulla Hoxhaj 104.00€ 4.16%
Asim Hoxha 104.00€ 4.16%
Feride Halimi 104.00€ 4.16%
Shkelzen Gashi 104.00€ 4.16%
Pelivan Gashi 104.00€ 4.16%
Etem Bislimaj 104.00€ 4.16%
Nuridin Krasniqi 104.00€ 4.16%
Haxhi Krasniqi 104.00€ 4.16%
Musli Kurtaj 104.00€ 4.16%
Ilir Bajrami 104.00€ 4.16%
Nermina Sagdati 104.00€ 4.16%
Blerim Berisha 104.00€ 4.16%
Fahrije Krasniqi 104.00€ 4.16%
Miftar Bytyqi 104.00€ 4.16%
Zejnel Gashi 104.00€ 4.16%
Selma Shipkovica 104.00€ 4.16%
Ejup Daulci 104.00€ 4.16%
Sali Kolukaj 104.00€ 4.16%
Memed Fetahu 104.00€ 4.16%
Gjemali Krasniqi 104.00€ 4.16%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Primarë
0150 Fermat e përziera Sekondarë
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Tjera
0141 Rritja e gjedheve për qumësht Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
0162 Aktivitetet ndihmëse për prodhimet blegtorale Tjera