Ceni An SH.P.K.

Emri i biznesit Ceni An SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810233320
Numri i biznesit 70129402
Numri fiskal 600027339
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 8
Data e regjistrimit 05/04/2004
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, 20, Vashingtoni
Telefoni 0390/24-014
E-mail ///
Kapitali 20,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Gjyle Pnishi Drejtor.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Gjyle Pnishi 10,000.00€ 50.00%
Cen Pnishi 10,000.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8553 Aktvitetet e autoshkollave Primarë
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Sekondarë
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Tjera
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Tjera
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Tjera
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera