AGJENSIONI BERISHA SH.P.K.

Emri i biznesit AGJENSIONI BERISHA SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810114075
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 18/04/2018
Komuna Ferizaj
Adresa Ferizaj, 12 Qershori
Telefoni 045 465 555
E-mail ///
Kapitali 30,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Berisha Drejtor
Visar Berisha Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Berisha 30,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Primarë
7912 Aktivitetet e operatorëve turistikë Sekondarë
7990 Shërbimet e tjera të rezervimit dhe aktivitetet e lidhura me to Tjera
7739 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) e makinerisë, pajisjeve dhe artikujve të tjerë të luajtshëm p.k.t. Tjera
7711 Marrja dhe dhënia me qira (lizingu) i veturave dhe automjeteve të lehta motorike Tjera
6831 Agjencitë e patundshmërive Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera