Bardhi B.I.

Emri i biznesit Bardhi B.I.
Emri tregtar D.P.T. " Bardhi "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70041226
Numri fiskal 600618633
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 01/09/2003
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, , TMK-së
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 09/11/2015
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Sejdiu Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Artan Nimani 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Primarë