Egzon J. Gashi B.I.

Emri i biznesit Egzon J. Gashi B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810186082
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/01/2019
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Sadullah Avni Dibrani
Telefoni 049/121272
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 11/06/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Gashi Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë