VALBONE BERISHA B.I.

Emri i biznesit VALBONE BERISHA B.I.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 71345807
Numri fiskal 601723689
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 28/12/2016
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Brigada 141
Telefoni 038/248848
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 20/03/2017
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Berisha Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Berisha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6512 Sigurimi jojetësor Primarë
6622 Aktivitetet e agjentëve dhe ndërmjetsuesve të sigurimit Sekondarë