Kino Plus SH.P.K.

Emri i biznesit Kino Plus SH.P.K.
Emri tregtar " CACOO " SH.P.K.
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810106890
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 23/03/2018
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga Mustafa Kruja, Nr.10
Telefoni +38349507779
E-mail labinotberisha7@hotmail.com
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Krasniqi Drejtor i Pergjithshëm
Adnan Krasniqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adnan Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5258235 CACOO1 Gjakovë, Gjakovë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Primarë
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Sekondarë
5913 Aktivitetet e shpërndarjes së filmave, videove dhe programeve televizive Tjera
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera