ARIANITI B.I.

Emri i biznesit ARIANITI B.I.
Emri tregtar D.P.T. "ARIANITI"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70797976
Numri fiskal 600751178
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 06/12/2011
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Dëshmorët e Kombit, 226
Telefoni 044/290149
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 03/06/2013
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Fazliu agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Fazliu %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë