NEUTRINO SH.P.K.

Emri i biznesit NEUTRINO SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810087131
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/01/2018
Komuna Mitrovicë
Adresa Mitrovicë, Murat Haliti, 120
Telefoni 049/142968
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brikena Skenderi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brikena Skenderi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0230 Mbledhja e produkteve pyjore të egra, jo drusore, rritur në natyrë Primarë
0210 Kulturat pyjore dhe aktivitetet e tjera të pylltarisë Sekondarë
0128 Kultivimi i erëzave, bimëve aromatike, farmaceutike dhe mjekësore Tjera
4622 Tregtia me shumicë e luleve dhe bimëve Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
1061 Përpunimi i produkteve të drithërave Tjera
1083 Përpunimi i çajit dhe kafes Tjera
0129 Kultivimi i bimëve të tjera shumëvjeçare Tjera
1413 Prodhimi i veshjeve të tjera të jashtme Tjera
1414 Prodhimi i veshjeve të brendshme Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tjera
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera