Dervisholli - Com SH.P.K.

Emri i biznesit Dervisholli - Com SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810097833
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve
Data e regjistrimit 23/02/2018
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Hyrije Hana Mual Center nr.24
Telefoni +(383) 44-171-407
E-mail adili_dr@hotmail.com
Kapitali 50,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adil Dervisholli Drejtor Agjent i Regjistruar
Lendita Rexhepi dervisholli Z.Drejtor

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Adil Dervisholli 25,500.00€ 51.00%
Lendita Rexhepi dervisholli 24,500.00€ 49.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5050979 Shitorja Nr. 1 Podujevë, Podujevë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4329 Instalime të tjera ndërtimore Sekondarë
4331 Punime suvatimi Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4222 Ndërtimi i projekteve të shërbimeve publike për energji elektrike dhe telekomunikime Tjera
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera
4311 Demolimi i objekteve Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4313 Testi i shpuarjes dhe shpuarja Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera