Titan Beton L.L.C. SH.P.K.

Emri i biznesit Titan Beton L.L.C. SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810541715
Numri i biznesit 70486359
Numri fiskal 600375267
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 16/04/2008
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, , Magjistralja Pr-Mitrovicë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 10,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Guxim Bytyqi Drejtor-Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Guxim Bytyqi 10,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Sekondarë
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4332 Punime montimi nga druri dhe materiale të tjera Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Tjera
4329 Instalime të tjera ndërtimore Tjera
2363 Prodhimi i betonit të përzier, i gatshëm për përdorim Tjera
2369 Prodhimi i artikujve të tjerë prej betonit, llaçit dhe çimentos Tjera
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Tjera
4333 Punime për veshjen e dyshemeve dhe mureve Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
4321 Instalime elektrike Tjera
4331 Punime suvatimi Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4671 Tregtia me shumicë e lëndëve djegëse të ngurta, të lëngëta ose të gazta dhe produkteve të lidhur me to Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera