Myloja L.L.C.

Emri i biznesit Myloja L.L.C.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 811756917
Numri i biznesit 70480308
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 07/03/2008
Komuna Prishtinë
Adresa Hajvali, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Martin Berishaj 833.00€ 33.32%
Anton Eerne 833.00€ 33.32%
Janez Bukovnik 833.00€ 33.32%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
6419 Ndërmjetësimet e tjera monetare Primarë
6491 Lizingu financiar Sekondarë
6492 Aktivitetet e tjera të kredisë Tjera
6499 Aktivitetet e tjera shërbyese financiare, përveç fondit të sigurimit dhe atij pensional p.k.t. Tjera
6611 Administrimi i tregjeve financiare Tjera
6612 Shërbimet e ndërmjetësimit për letra me vlerë dhe kontrata të mallit Tjera
6619 Aktivitet e tjera ndihmëse për shërbimet financiare, përveç financimit të sigurimit dhe fondeve pensionale Tjera
7022 Aktivitetet e këshillimit për biznes dhe këshillat e tjera për manaxhim Tjera