V & V Distribution SH.P.K.

Emri i biznesit V & V Distribution SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810538704
Numri i biznesit 70470148
Numri fiskal 600127204
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 23/01/2008
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, L.Ulpiana Rr.Selami Pulana
Telefoni 044/205 019
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Vigan Gashi Drejtor.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi 1,250.00€ 50.00%
Vigan Gashi 1,250.00€ 50.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5151848 V & V Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Primarë
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Sekondarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Tjera
4642 Tregtia me shumicë e veshjeve dhe këpucëve Tjera
6110 Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Tjera