B & C Cosmetics O.P.

Emri i biznesit B & C Cosmetics O.P.
Emri tregtar N.P.T.,,B & C Cosmetics"
Lloji biznesit Ortakëri e përgjithshme
Numri unik identifikues 811271204
Numri i biznesit 70427131
Numri fiskal 600387767
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 27/04/2007
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Tregu, .
Telefoni +38344235584
E-mail jusuf.k@hotmail.com
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Krasniqi Perfaqesues ligjor Person i Autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Burim Krenzi 00.00€ 0.00%
Jusuf Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Primarë
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Sekondarë
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera