Vikom SH.P.K.

Emri i biznesit Vikom SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810523317
Numri i biznesit 70385813
Numri fiskal 600170609
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 03/10/2006
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 13, Velania
Telefoni 044/115-277
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Krasniqi Drejtor.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Krasniqi 5,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5030161 N.T.P.VikoM-1 Gllogoc, Kamaran

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4672 Tregtia me shumicë e metaleve dhe mineraleve Primarë
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Sekondarë
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera