GranD-Pe SH.P.K.

Emri i biznesit GranD-Pe SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810075996
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 05/12/2017
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Mbretëresha Teutë nr.193
Telefoni 049-566-694
E-mail ///
Kapitali 20,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Bujar Gruda Drejtor
Egzon Gruda Person i autorizuar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Gruda 6,000.00€ 30.00%
Bujar Gruda 8,000.00€ 40.00%
Andi Gruda 6,000.00€ 30.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5031303 Njesia GRANDPLAS Pejë, Vitomiricë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Primarë
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Sekondarë
2223 Prodhimi i artikujve të plastikës për ndërtimtari Tjera
2229 Prodhimi i produkteve të tjera të plastikës Tjera
8130 Aktivitete shërbimi të mirëmbajtjes dhe kujdesit të shesheve (mjedisit) Tjera
7500 Aktivitetet e veterinarisë Tjera
2222 Prodhimi i artikujve të plastikës për paketim Tjera
4661 Tregtia me shumicë e makinerive bujqësore, pajisjeve dhe pjesëve furnizuese Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera