NAS - Systems SH.P.K.

Emri i biznesit NAS - Systems SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810196891
Numri i biznesit 71125548
Numri fiskal 601205025
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 22/01/2015
Komuna Gjilan
Adresa Gjilan, Enver Miftari P.n.
Telefoni 044-132 850
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Salihu Drejtor&Agj.i regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Salihu 5,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Primarë
4649 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Sekondarë
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tjera
6512 Sigurimi jojetësor Tjera
2732 Prodhimi i telave dhe kabllove të tjera elektrike dhe elektronike Tjera
2790 Prodhimi i pajisjeve të tjera elektrike Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
8424 Aktivitetet e rendit dhe të sigurisë publike Tjera
6110 Aktivitetet e telekomunikimit kabllor Tjera
6201 Aktivitetet e programimit kompjuterik Tjera
2731 Prodhimi i kabllove të fibrave optikë Tjera
2611 Prodhimi i përbërësve elektronikë Tjera
6120 Aktivitete të telekomunikimit pa tela (wireless) Tjera
6190 Aktivitetet e tjera të telekomunikimit Tjera
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Tjera