Xhemajl Bytyqi B.I.

Emri i biznesit Xhemajl Bytyqi B.I.
Emri tregtar Dyqani i pavarur zejtar këpuctarë Këepuctar
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810227323
Numri i biznesit 80456565
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 02/07/2001
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemajl Bytyqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemajl Bytyqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9523 Riparimi i këpucëve dhe artikujve prej lëkurës Primarë