Ujë Rugove SH.P.K.

Emri i biznesit Ujë Rugove SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810505406
Numri i biznesit 70237993
Numri fiskal 600232144
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 25/02/2005
Komuna Obiliq
Adresa Obiliq, "Hasan Prishtina" p.n
Telefoni 045/500-624
E-mail ///
Kapitali 3,141,200.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Shqipe Ramadani - kelmendi Drejtor- Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
European Bottling Water Company Ltd. 628,240.00€ 20.00%
Visar Kelmendi 2,512,960.00€ 80.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5013674 Ujë Rugove Pejë, Drelaj
2 5015839 Depoja QëndrorE-Rugove Obiliq, Dardhishtë
3 5210747 Uje Rugove Pejë Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1107 Prodhim i pijeve freskuese; prodhimi i ujit mineral dhe ujit tjetër në shishe Primarë
1032 Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve Sekondarë
2222 Prodhimi i artikujve të plastikës për paketim Tjera
4721 Tregtia me pakicë e frutave dhe perimeve në dyqane të specializuara Tjera
4617 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit Tjera
8421 Marrëdhëniet me jashtë Tjera
4725 Tregtia me pakicë e pijeve në dyqane të specializuara Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera