Ideal Group SH.P.K.

Emri i biznesit Ideal Group SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810060773
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 02/10/2017
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Kreshnik Ademaj
Telefoni 045 500 830
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Gashi Drejtor & Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5210968 Njësia Ideal Group Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Sekondarë
6530 Fondet pensionale Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
6630 Aktivitetet e menaxhimit të fondeve Tjera
4339 Përfundimi dhe finalizimi i punëve të tjera të ndërtesave Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tjera