Nderimi B.I.

Emri i biznesit Nderimi B.I.
Emri tregtar D.P.Z.,,Nderimi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70113373
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 17/03/2004
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 6, Tirana B
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 18/04/2016
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9603 Shërbimet funerale dhe aktivitetet e lidhura me to Primarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Sekondarë