REDONI SH.P.K.

Emri i biznesit REDONI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810196320
Numri i biznesit 71055531
Numri fiskal 601122964
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 30/04/2014
Komuna Vushtrri
Adresa Vushtrri, , Dëshmorët e Kombit
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Maxhuni Drejtor & Agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Gazmend Maxhuni 250.00€ 25.00%
Fadil Maxhuni 250.00€ 25.00%
Vehbi Maxhuni 250.00€ 25.00%
Arsim Maxhuni 250.00€ 25.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5158761 Njësia Nr. 2 Prishtinë, Prishtinë
2 5227356 Njësia Nr. 1 Vushtrri, Vushtrri

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4939 Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera