Ndermarrja Prodhuese Sherbyese Tregtare Private RedonI-Sim Prishtinë O.P.

Emri i biznesit Ndermarrja Prodhuese Sherbyese Tregtare Private RedonI-Sim Prishtinë O.P.
Emri tregtar N.P.SH.T.P. REDONI-SIM
Lloji biznesit Ortakëri e përgjithshme
Numri unik identifikues 811745613
Numri i biznesit 80709200
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 06/01/2003
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 8/2, Ulpiana U-1
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Ahmet Ozturk %
Vehbi Maxhuni %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë